Autorijbewijs

Verkeersschool Giezen is al sinds 1952 een beroepsmatige rijschool die bij de BOVAG is aangesloten. Wij verzorgen zowel theorie als praktijkopleidingen voor het behalen van je auto rijbewijs. Rijles geven wij in een handgeschakelde Toyota Auris. Ook geven wij rijles in een Toyota Yaris Hybrid (automaat). Beide auto’s zijn voorzien van alle moderne gemakken, zoals airco en in hoogte verstelbare bestuurdersstoel.

Elke maandagavond verzorgen wij van 20.00 tot ongeveer 21.30 uur de theorieles in het theorielokaal op onze vestiging aan de Borculoseweg 19 te Groenlo. Deze theorieles verzorgen wij met de modernste technieken. Voor deelname aan het theorie examen moet je minimaal 16 jaar zijn, voor rijlessen minimaal 16,5 jaar. Voordat je praktijkexamen gaat doen moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat.

Je rijbewijs kun je ook snel en in een korte periode behalen. Wanneer je contact met ons opneemt kunnen wij met jou in overleg gaan en kijken wat voor jou de beste en gemakkelijkste manier is om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Wanneer je hieraan begint wordt er gelest in blokken van 2 of meer uur. Om je zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen, reserveren wij de examens via het TOP Online programma, zodat we de wachttijden kunnen beperken.

Daarnaast heeft u bij Verkeersschool Giezen ook de mogelijkheid om een opfriscursus te volgen. Dit is speciaal voor mensen die hun rijbewijs al hebben, maar al een tijd niet meer hebben gereden en wat meer ervaring op de weg willen hebben.